18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ 100. YIL ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Anma Programına İlçe Kaymakamımız Cengiz Ünsal, İlçe Jandarma Komutanımız Jandarma Üsteğmen Murat Ataseven, Belediye Başkan Vekilimiz Kamil Aktar, Şehit Aileleri, Daire Amirleri,  Kamu Kurum ve kuruluşları çalışanları, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler katıldı.

İlçemiz Şehitliğinde saat 10:00 da çelenklerin konulması,  2 dakikalık Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi 100. Yıl Dönümü Anma Programında, Jandarma Uzman Çavuş Ökkeş Dağıstanlıoğlu tarafından günün anlam ve enemini belirten konuşma yapıldı. İlçe Müftümüz Mustafa Yeşilorman tarafından dua edildi. Şehitlerimizin kabirlerine çiçek bırakıldı. İlçe şehitliğindeki programın ardından anma programı saat 14:00 de Çerkeş Avm’de 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi 100. Yıl Dönümü Anma Programı konulu etkinlikle devam etti. İlçemiz Anadolu Lisesi örgencilerinin hazırlamış olduğu programda öğrenciler Çanakkale konulu şiir ve türküler seslendirdiler, Çanakkale savaşı konulu yapmış oldukları röportajları slayt eşliğinde izlettiler. 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi 100. Yıl Dönümü Anma konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediye verilmesi ile anma programı sona erdi.