Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Programa İlçe Kaymakamımız Osman Beyazyıldız, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, Şehit Aileleri, Gaziler ve vatandaşlarımız katıldı.
 
Program Öğle namazına müteakiben Çarşı Camiinde tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okunarak ve dualar edilerek başladı.
 
Saat 20:00'da İlçe Şehitliğinde kabirlerin ziyaret edilmesinin ardından Milli Birlik yürüyüşü ile başlayan program, Belediye önünde 15 Temmuz Resim sergisi ile devam etti. Akabinde Belediye meydanında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Kur'an-ı Kerim Tilaveti, dualar ve ilahiler okundu.
 
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı " Binlerce yıldır yaşadığımız bu coğrafyada nice savaşlar, nice afetler, nice yıkımlar yaşadık. Ve her defasında vatanımıza sahip çıktık. Aradan geçen yaklaşık 100 yıla rağmen barış içinde yaşadığımız ülkemizde 15 Temmuz 2016 gecesi hiç beklemediğimiz bir yerden hain bir saldırıya maruz kaldık. Ama milletimiz bu hainlere fırsat vermemiştir ve vermeyecektir. Şehitlerimizin ruhları şad olsun" dedi.
 
Program şiirlerin okunması, Sinevizyon gösterimi, tüm camilerden selaların okunması  ile devam ederken vatandaşlarımıza Belediyemiz tarafından çay ve çorba ikramında bulunuldu. Ardından Demokrasi nöbeti tutularak devam etti.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar