12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Anma Programına İlçe Kaymakamımız Servet Güngör, Belediye Başkan Yardımcımız Ergün Sertkara, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Daire Amirleri,  Kamu Kurum ve kuruluşları çalışanları, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve velilerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Anma Programında lçemiz okulları arasında İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında birinci gelen öğrenciler İstiklal Marşı’nı okudu. Okullar arasında 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ile ilgili yapılan kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediye verilmesi ile anma programı sona erdi.