İLÇEMİZDE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılı kutlamaları 30 Ağustos 2022 Salı günü saat 11:00'de Kaymakamlık Bahçesindeki  Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Çelenk Sunma Törenine, İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu,  Belediye Başkanımız Hasan Sopacı,  Siyasi Parti İlçe Başkanları ve temsilcileri ve Kurum Amirleri katıldı.
Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu ve Belediye Başkanımız Hasan Sopacı Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunu gerçekleştirdi.
Törende, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin anısına saygı duruşu yapıldı. Ardından Bayrağımızın göndere çekilmesi ile birlikte İstiklal Marşı'mız okundu ve günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldıktan sonra Kaymakamlık makamında tebrikler kabul edildi.
#30AğustosZaferBayramımızKutluOlsun