İLÇEMİZ GENELİNDE YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

İlçemiz genelinde kilit parke yol ve kaldırım çalışmaları alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda  planlı bir şekilde devam ediyor.

Yenimahalle Doğdu Sokak, Aşağı Tekke Sokak, Cami Sokak, Şevki Hoca Sokak, Akçaoğlu Sokak, Hatboyu Sokak ve Selalmaz Sokak da kilit parke yol çalışmaları tamamlandı. Ulusu Mahallesi Karşı Değirmeni Caddesi, Çaylı Yayla Sokak, Işıkdağ Sokak, Derviş Tepe Sokak, Bayramören Sokak da yol yapım çalışmaları tamamlandı. Kilit parke yol ve kaldırım çalışmaları Cumhuriyet Mahallesi Hacı Bektaşı Veli Caddesi, Yenimahalle Fidanlık Caddesi ve İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarında devam ediyor.

Belediye olarak hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürerek, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz. Çalışmalar esnasında halkımıza vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.