"ÇERKEŞ ARAŞTIRMALARI 1" KİTABININ TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“Kadim Tarihimizi ve Kültürümüzü yaşatmaya devam ediyoruz.”
İlçemiz 80. Yıl İlköğretim Okulunda “Çerkeş Araştırmaları 1” kitabının tanıtım konferansı gerçekleştirildi.Programa Çerkeş Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Mülki Amirler, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Çerkeş Araştırmaları 1 kitabı 11 akademisyen tarafından derlenip toplanıp Prof. Dr. Ahmet Özcan editörlüğünde hazırlandı. 11 Akademisyen ve Prof. Dr. Ahmet Özcan’ın katılımı ile Çerkeş Araştırmaları 1 kitabı yorumlanarak kitabın tanıtımı gerçekleştirildi. Kitabın 2. Serisi için istişarelerde bulunuldu.
Çerkeş’in tarihi ve kültürü hakkında yayımlanan Çerkeş Araştırmaları 1 kitabını tüm yayın evlerinin internet sitelerinden temin edebilirsiniz.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Prof. Dr. Ahmet ÖZCAN  hocamızın kaleme aldığı, Çerkeş Araştırmaları 1 kitabının tanıtımı için ilçemiz 80. Yıl İlköğretim Okulunda konferans gerçekleştirdik. Çerkeş Tarihi ve Kültürü hakkında bilinmeyen ve yanlış bilinen birçok konunun aydınlatıldığı “Çerkeş Araştırmaları 1” kitabını okumalarını  tüm hemşehrilerime tavsiye ediyorum. Kitabın hazırlanmasında emeği geçen Başta Prof. Dr. Ahmet ÖZCAN hocam olmak üzere, Dr. Öğr. Üyesi Erdinçi BURULDAĞ’a,  Prof. Dr. Cevdet YAKUPOĞLU’na, Dr. Öğr. Üyesi Saim YÖRÜK’e, Dr. Yahya KOÇ’a, Ümit KATIRANCI’ya, Doç. Dr. Naim ÜRKMEZ’e, Dr. Sıraç AKTÜRK’e, Doç. Dr. Aydın EFE’ye, Dr. Betül KARCI’ya, Dr. Öğr. Üyesi Recep BÜYÜKTOLU’ya teşekkür ediyorum.” dedi.