Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

"ÇERKEŞ ARAŞTIRMALARI 1 " KİTAP KONUSU HAKKINDA BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

İlçe Kaymakamlığımız (SYDV, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) ve Çerkeş Belediye Başkanlığı işbirliğinde hazırlanan ‘’Umudumuz Gençlerimiz Projesi’’ kapsamında lise öğrencileri arasında düzenlenen ve ‘’Çerkeş Araştırmaları-1’’ kitabının içeriğine bağlı kalınarak tertip edilen ‘’Çerkeş’i Okuyorum Bilgi Yarışması’’ 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Konferans Salonunda yapıldı.
Programa İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız  Hasan Sopacı, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdür Vekili Muhammet Bal, SYDV Müdürü Atakan Dalaslan, İlçe Mili Eğitim Müdürü Hüdayi Altıntaş, İl Genel Meclisi Üyesi Hayati Kaya, Kurum Amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Açılış konuşmalarını müteakip Çerkeş’i Okuyorum Bilgi Yarışması düzenlendi. Yarışma sonunda katılım gösteren öğrencilere ödülleri verildi. Çerkeş Halk Oyunu ekibinin yöresel folklor gösterisi sunumunun ardından program sona erdi.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı toplumun her kesimini kapsayıcı ve kucaklayıcı proje bazlı faaliyetlerin sürdürüleceğini,  bilinçli nesiller kazandırılarak ailesine, vatanına, milletine hayırlı evlatlar yetiştirilmesinin sağlanacağını ifade etti ve proje ve yarışmanın yapılmasında, uygulanmasında yardım, destek ve emeği geçen paydaşlara teşekkür ederek gençlerimizi tebrik etti.

 

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar